Bästa UV-tältet (2021)

Upload Image...

Gör sommarens utflykter säkrare för dina barn med hjälp av ett smidigt UV tält. Ett UV tält skyddar barnens känsliga hud från farliga solstrålar samtidigt som det är ett behagligt vindskydd. Tältet kan tas med till stranden där solexponeringen ofta är intensiv men det fungerar lika bra att använda på picknicken i parken eller hemma i trädgården.

Det finns en hel del UV tält att välja mellan på marknaden och det kan vara svårt att veta vad man egentligen vill ha. Praktiska funktioner, design, montering och färg är exempel på några saker som kan skilja tälten åt. Här nedan är tre favoriter som finns på marknaden just nu.

Block "3277" not found

1. Swimpy UV-tält XL

  • Rekommenderas av Unibarn.se

[dfrcs name=”Original Silicea – hår,hud naglar”]

Det här tältet är stort och rymligt vilket gör att fler än ett barn ryms inuti. Den generösa storleken underlättar även vid till exempel blöjbyten eller när barnen ska smörjas in med solskyddsfaktor då en vuxen får plats att sitta i tältet. Det är högt i tak och tältet har en långsida som är helt öppen. Tältet monteras med hjälp av böjbara pinnar som påminner om de man använder för att montera vanliga tält. Därtill finns förankringsspikar som håller tältet på plats under användning. Tältduken har ett UV-skydd på 30+ för att hålla även de mest känsliga barnen skyddade. Den medföljande förvaringsväskan underlättar vid transport.

2. Swimpy UV-tält med ventilation

  • Rekommenderas av Unibarn.se

[dfrcs name=” ”]

Detta är ett så kallat pop-up tält som inte kräver någon särskild montering vid användande. Istället poppar tältet upp när det tas ut från förvaringsväskan och kan därför snabbt börja användas. Tältet har ett kraftigt skydd mot solens strålar på hela UPF50+. För att undvika att luften står still inne i tältet har man försett tältduken med ventilationsnät längst ned. På så sätt får man en härlig genomströmning av frisk luft och minimerar risken för uttorkning och överhettning. Tältmattan sträcker sig en bit utanför själva tältet och ger en extra yta för föräldrar att sitta på tillsammans med sina barn eller utföra viss skötsel så som blöjbyten.

3. iPlay UV-tält

  • Rekommenderas av Unibarn.se

[dfrcs name=” ”]

UV-tältet iPlay har en skyddsfaktor på UV40+ vilket gör tältet till en säker plats för dina barn att vara i. Tältet monteras enkelt med de medföljande pinnarna och förankras sedan i marken för extra stabilitet, särskilt vid blåst. På insidan av tältduken finns två praktiska fickor där man kan förvara till exempel solkräm, barnets egen vattenflaska eller skötselprodukter för blöjbyten. Tältet kan rymma upp till två barn men fungerar även för familjen med endast ett barn. Den höga takhöjden möjliggör en bekväm sittställning även för vuxna.

ddddd

Fler Topplistor inom X

Betyg på testguiden:

4.7/5 - (3 votes)