đŸ„‡ BĂ€sta UV-tĂ€ltet (2021)

Topplista

1. Swimpy UV-tÀlt XL

  • Rekommenderas av Unibarn.se

[dfrcs name=”Original Silicea – hĂ„r,hud naglar”]

Det hÀr tÀltet Àr stort och rymligt vilket gör att fler Àn ett barn ryms inuti. Den generösa storleken underlÀttar Àven vid till exempel blöjbyten eller nÀr barnen ska smörjas in med solskyddsfaktor dÄ en vuxen fÄr plats att sitta i tÀltet. Det Àr högt i tak och tÀltet har en lÄngsida som Àr helt öppen. TÀltet monteras med hjÀlp av böjbara pinnar som pÄminner om de man anvÀnder för att montera vanliga tÀlt. DÀrtill finns förankringsspikar som hÄller tÀltet pÄ plats under anvÀndning. TÀltduken har ett UV-skydd pÄ 30+ för att hÄlla Àven de mest kÀnsliga barnen skyddade. Den medföljande förvaringsvÀskan underlÀttar vid transport.

Gör sommarens utflykter sÀkrare för dina barn med hjÀlp av ett smidigt UV tÀlt. Ett UV tÀlt skyddar barnens kÀnsliga hud frÄn farliga solstrÄlar samtidigt som det Àr ett behagligt vindskydd. TÀltet kan tas med till stranden dÀr solexponeringen ofta Àr intensiv men det fungerar lika bra att anvÀnda pÄ picknicken i parken eller hemma i trÀdgÄrden.

Det finns en hel del UV tÀlt att vÀlja mellan pÄ marknaden och det kan vara svÄrt att veta vad man egentligen vill ha. Praktiska funktioner, design, montering och fÀrg Àr exempel pÄ nÄgra saker som kan skilja tÀlten Ät. HÀr nedan Àr tre favoriter som finns pÄ marknaden just nu.

Open this in UX Builder to add and edit content

2. Swimpy UV-tÀlt med ventilation

  • Rekommenderas av Unibarn.se

[dfrcs name=” ”]

Detta Àr ett sÄ kallat pop-up tÀlt som inte krÀver nÄgon sÀrskild montering vid anvÀndande. IstÀllet poppar tÀltet upp nÀr det tas ut frÄn förvaringsvÀskan och kan dÀrför snabbt börja anvÀndas. TÀltet har ett kraftigt skydd mot solens strÄlar pÄ hela UPF50+. För att undvika att luften stÄr still inne i tÀltet har man försett tÀltduken med ventilationsnÀt lÀngst ned. PÄ sÄ sÀtt fÄr man en hÀrlig genomströmning av frisk luft och minimerar risken för uttorkning och överhettning. TÀltmattan strÀcker sig en bit utanför sjÀlva tÀltet och ger en extra yta för förÀldrar att sitta pÄ tillsammans med sina barn eller utföra viss skötsel sÄ som blöjbyten.

Open this in UX Builder to add and edit content

3. iPlay UV-tÀlt

  • Rekommenderas av Unibarn.se

[dfrcs name=” ”]

UV-tÀltet iPlay har en skyddsfaktor pÄ UV40+ vilket gör tÀltet till en sÀker plats för dina barn att vara i. TÀltet monteras enkelt med de medföljande pinnarna och förankras sedan i marken för extra stabilitet, sÀrskilt vid blÄst. PÄ insidan av tÀltduken finns tvÄ praktiska fickor dÀr man kan förvara till exempel solkrÀm, barnets egen vattenflaska eller skötselprodukter för blöjbyten. TÀltet kan rymma upp till tvÄ barn men fungerar Àven för familjen med endast ett barn. Den höga takhöjden möjliggör en bekvÀm sittstÀllning Àven för vuxna.

ddddd

Fler Topplistor inom X

Betyg pÄ testguiden: