Bästa Bedside Crib

Block "3277" not found

1. JLY Dream Bedside

  • Rekommenderas av Unibarn.se

En snyggt designad spjälsäng som också är en smart lösning är produkten JLY Dream Bedside Crib. Spjälsängen kan fästas vid föräldrarnas säng med ett praktiskt band. Samtidigt är sängbotten höj- och sänkbar med sex olika lägen så att den kan få samma höjd som madrassen i föräldersängen. Även sängens ena sida går att montera av för största möjliga närhet.

Barnsängen står på hjul vilket gör den enkel att flytta vid behov. Hjulen kan även låsas för en ökad stadga och säkerhet. Det går också utmärkt att montera av hjulen om man inte har behov av denna funktion.

Precis som övriga barnmöbler i företagets sortiment är detta en elegant och stilren säng i skandinavisk design.

Plus: En väldesignad säng med ställbar sängbotten och avtagbara hjul. 

Minus: Madrass ingår inte i köpet och sidorna på sängen hade gärna varit höj- och sänkbara.

[dfrcs name=”JLY Dream Bedside”]

2. Babybay Bedside Crib Original

  • Rekommenderas av Unibarn.se

En annan snygg säng som dessutom har multifunktion är Babybay Bedside Crib Original. Med den här sängen kan barnet, när det blivit äldre, använda möbeln som soffa eller skrivbord.

Sängen har vackert rundade hörn och utgör en vacker inredningsdetalj i rummet. Den kan placeras vid sidan av en vuxensäng genom att fästas med två hållare. Det går också att köpa till en sängsida så att den kan användas som en fristående säng.

Sängbotten är ställbar i höjder från 10 till 50 cm och är konstruerad för att ge god ventilation. Den effektiva ventilationen gör att barnet kan hålla sig sval utan att bli för varm under natten.

Plus: Ställbar sängbotten och en snygg, multifunktionell möbel som barnet kan använda under många år.

Minus: Madrass får köpas till separat och eftersom det är en månformad bäddbotten krävs märkets egen madrass för bästa passform.

[dfrcs name=”Babybay Bedside Crib Original”]

3. Moweo Bedside Crib

  • Rekommenderas av Unibarn.se

En liten och behändig säng som passar nyfödda och som dessutom kan tas med på resa är Moweo Bedside Crib. Förutom att den är liten och kompakt för att kunna användas på begränsade ytor är den även ihopfällbar vilket gör den mycket portabel.

Sängen är en korg på hjul som enkelt kan flyttas med till olika rum. Den kan också ställas in på många olika höjdlägen. Den blir då praktisk att ha ståendes vid sidan om vuxensängen i låg höjd under natten och på dagtid i högre höjd när föräldrarna är uppe och rör sig.

Långsidorna på sängen har fönster i meshnät och den ena sidan kan enkelt fällas ner med en smidig dragsko. Både madrass och förvaringsväska ingår i köpet.

Plus: Liten och portabel säng för nyfödda och som kan ställas i på olika höjder.

Minus: Sängen kan endast användas en begränsad tid på grund av storleken.

[dfrcs name=”Moweo Bedside Crib”]

4. Linea by Leander Bedside Crib

style=”text-align: left;”>

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Ytterligare en mycket stilig och praktisk säng för nyfödda är Linea by Leander Bedside Crib. Det är en exklusivt designad babykorg som kan placeras intill föräldrarnas säng men den kan även användas fristående.

Sängen är höj- och sänkbar samt försedd med hjul på de två främre benen så det går enkelt att flytta den mellan rum under dagtid. Det är en trygghet och dessutom tidsbesparande för nyblivna föräldrar.

Det är en liten korg som kan användas upp till cirka sex månaders ålder och korgen har en maxvikt på 11 kg. Värt att tänka på är att det inte medföljer någon praktisk fästanordning för att fästa sängen vid föräldrarnas säng.

Plus: En snygg design och praktiska funktioner för höjdjustering och att den är flyttbar med hjul.

Minus: Kan användas mycket kort tid och har ingen tillhörande fästanordning för placering vid förälders säng.

[dfrcs name=”Linea by Leander Bedside Crib”]

Köpguide

Vanliga frågor och svar om bedside crib

Betyg på testguiden:

4.7/5 - (3 votes)