Bästa Skötbord

skötbord

Block "3277" not found

1. Babydan Alfred

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Från det prisbelönta danska märket Baby Dan, kommer detta funktionella och stilrena skötbord, Babydan Alfred. Det är ett stabilt skötbord i lagom höjd och tar inte mycket plats. En perfekt modell om det är trångt med utrymme.

Det finns gott om praktiska förvaringsmöjligheter med två hyllor och en låda för att kunna förvara de viktigaste sakerna. Det gör det mycket enkelt att snabbt komma åt allt det nödvändiga för blöjbytet med blöjor, våtservetter, krämer och annat.

Produkten är tillverkad i furu och har ett robust yttre men känns ändå väldigt nätt. Priset är lite i högre prisklassen men väl värt pengarna med alla förvaringsmöjligheter.

Plus: Stabilt och har bra förvaring samtidigt som det inte kräver mycket utrymme.

Minus: En aning låga sidokanter och någon skötbädd ingår inte.

[dfrcs name=”Babydan Alfred”]

 

2. Troll Nicole Top Skötbord

  • Rekommenderas av Unibarn.se

En mycket praktisk modell för den som behöver spara plats är, Troll Nicole Top Skötbord. Det här är en produkt som enkelt kan hakas fast direkt på spjälsängen och som lätt tas av igen för förvaring någon annanstans.

Modellen är stabil och har extra säkerhet med höga kanter. Det är ett litet skötbord för små ytor och det gäller att man har annan plats för att förvara exempelvis blöjor, våtservetter och annat nödvändigt för blöjbytet. 

Produkten tål en maxvikt på 15 kg, är tillverkad i björk och passar spjälsängar som har standardmåtten 120 x 60 cm.

Plus: En stabil och praktisk produkt som tar liten plats om man är trångbodd.

Minus: Produkten kan vara något krånglig att skruva ihop och modellen ger inga möjligheter för förvaring som hyllor och fack.

[dfrcs name=”Troll Nicole Top Skötbord”]

3. Babytrold Vera

  • Rekommenderas av Unibarn.se

För den som letar efter ett hopfällbart alternativ kan vi rekommendera Babytrold Vera. Ett lätt skötbord som är enkelt att fälla upp och ihop och det tar mycket liten plats vid förvaring. Det här är också en modell som kan vara bra att ha som ett extra alternativ vid exempelvis resa.

Det medföljer även en hållare med tre fack som går att hänga på sidan och där det går att förvara det viktigaste för blöjbytet. På skötbordet finns det även ett måttband för den som vill ha ett praktiskt ställe att mäta barnet.

Precis som så många andra hopfällbara alternativ är modellen inte lika stabil som ett fast skötbord.

Plus: En produkt som är enkel och lätt att både använda, förvara och ta med på resa.

Minus: Typen av modell är mindre stabil än vanliga fasta skötbord.

[dfrcs name=”Babytrold Vera”]

4. Babydan Karla Wall Changer

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Ytterligare ett bra alternativ som tar väldigt liten plats är Babydan Karla Wall Changer. Det är ett skötbord som fästs på väggen och som bara tar upp plats när den används.

Skötbordet är stabilt och trots att modellen fälls upp på väggen har den två hyllor som kan användas till förvaring. Dock så är de i minsta laget för att helt fylla sin funktion så det kan vara bra att ha någon mer plats att använda för blöjor och annat.

Liksom andra vägghängda modeller får man tänka på att det lämnas märken i väggen när bordet ska tas bort. Det är annars en stabilare modell än en hopfällbar variant och därför utmärkt om det finns begränsat med utrymme. 

Plus: En kompakt och stabil modell som tar väldigt liten plats.

Minus: Räcker inte hela vägen med de två hyllorna för att förvara allt som kan behöva användas.

[dfrcs name=”Babydan Karla Wall Changer”]

Köpguide

Vanliga frågor och svar om Skötbord

Fler Topplistor

Betyg på testguiden:

4.7/5 - (3 votes)