Bästa Rullskridskorna

Block "3277" not found

1. Heelys Motion 2.0

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Det här är ett par snygga rullskridskor för barn som gillar färg och att synas. Färgerna är i lila, blått, rosa och turkos i metallic och är riktigt färgsprakande. De här skorna passar både barn och tonåringar då modellerna även finns i lite större storlekar.

Skornas material är i plast och i lästen finns det en krage som ger komfort, stadga och skydd. Sulan är i slitstarkt gummi och det finns en lättviktig mellansula av gummi som andas samtidigt som det ger hög komfort. Yttersulan har dessutom en praktisk bromsbeläggning som minskar risken för slitage.

I varje sko finns ett hjul med ABEC 5-kullager som förvandlar dessa sneakers till rullskor. Det ingår även verktyg i köpet.

Plus: Snygga skor med hög komfort och som finns i storlekar även för tonåringar.

Minus: Rullskridskorna kan kännas en aning stela i början som nya skor.

[dfrcs name=”Heelys Motion 2.0”]

2. Heelys GR8 Pro

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Det här är ett par lite diskretare skor och finns i lite mindre storlekar än vår premiumvinnare. Även detta är snygga skor med ett trendigt utseende med den tjocka sulan. Den diskreta designen gör att dessa rullskor blir lättare att matcha med barnets kläder.

Rullskridskornas material är även här i plast och de har en hög ankel för bekväm komfort och optimalt skydd. Sulan är tillverkad i slitstarkt naturgummi med en slitstarkbeständig bromsbeläggning.

Hjul och kullager består av ett hjul i vardera skon med ABEC 5-kullager. Grundläggande verktyg ingår också vid köp av dessa skor.

Plus: Snygga, robusta skor i hög komfort som är mer diskreta i utförandet.

Minus: Skorna kan kännas något klumpiga.

[dfrcs name=”Heelys GR8 Pro”]

3. Heelys Classic X2

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Ett bra budgetalternativ för rullskridskor som dessutom är enklare att lära sig köra med, är Heelys Classic X2. Det är bra nybörjarskor eftersom det finns två hjul på vardera skon i stället för bara en. Det blir mer stadigt med två hjul vilket också blir säkrare. 

Dessa sneakers har en ovandel i textil och yttersula samt tåparti i slitstarkt rågummi vilket blir mindre slitage vid inbromsningar. Inuti finns en innersula i ett bekvämt EVA-material. Dessa rullskor finns i juniorstorlekar. 

Plus: Två hjul gör skorna stabilare och lättare för nybörjare.

Minus: Fler hjul som kan kräva mer skötsel.

[dfrcs name=”Heelys Classic X2”]

4. Heelys Premium 2 Lo

style=”text-align: left;”>

  • Rekommenderas av Unibarn.se

Till vår specialare har vi valt ut ett par rullskor som även har LED-belysning i sulorna, Heelys Premium 2 Lo. Mycket uppskattat av många barn som verkligen vill synas.

Belysningen i sulorna har 12 olika ljussekvenser och sulan får en neonfärg. Sulorna är uppladdningsbara och blir fulladdade med en USB-kabel på cirka 3 timmar. När lamporna är avstängda kan sulorna se lite tråkiga ut. De ser då lite grådaskiga ut och är halvt genomskinliga. Så kontrasten från häftiga upplysta skor blir stor.

Det finns ett hjul med ABEC 5-kullager på varje sko. Gummisulan är slitstark och har extra beläggning för att slitas mindre vid bromsning.

Plus: Rullskridskor med LED-lampor i sulan för barn som vill synas.

Minus: Går inte på batteri och ser lite tråkiga ut i sulan när belysningen är avstängd.

[dfrcs name=”Heelys Premium 2 Lo”]

Köpguide

Vanliga frågor och svar om Hörselkåpor

Fler Topplistor

Betyg på testguiden:

4.6/5 - (5 votes)